Skoleudviklingssamtale
Skoleudviklingssamtalen er en lovpligtig samtale mellem skolen og forvaltningen. Samtalen holdes en gang om året og skal styrke dialogen, den fælles forståelse og samarbejdet om udviklingen på skolen.
Skoleudviklingssamtalen tager udgangspunkt i skolens nationale data for dansk læsning, matematik, trivsel og elevfravær. Vores seneste skoleudviklingssamtale fandt sted d. 1. april 2025.
Efter skoleudviklingssamtalen arbejdes der videre med udvalgte udviklingsområder.
Udviklingsmål
Fokus på elevernes læring og trivsel
For at give eleverne de bedste betingelser for at lære og trives, har vi løbende fokus på udvikling af kvaliteten på vores skole.
Hvert år fastsætter vi udviklingsmål for vores skole. Målene sættes ud fra viden og erfaringer fra skolehverdagen, hvor elevernes stemme er en vigtig kilde til information. Desuden anvendes nationale data for læsning, matematik, trivsel og elevfravær. Gennem den årlige skoleudviklingssamtale formuleres udviklingsmålene i samarbejde med skolens ledelse, skolebestyrelsen og forvaltningen.
Udviklingsmål
På baggrund af vores seneste skoleudviklingssamtale blev der udarbejdet følgende udviklingsområder:
Vil vil sætte fokus på, hvordan vi kan understøtte elever i at være aktivt deltagende og engagerede i forskellige undervisningskontekster
- Det vil vi gøre ved at have et øget fokus på forskellige handle- og deltagelsesmuligheder. Herunder data fra spørgeskemaer, observationer og elevsamtaler for derigennem at være nysgerrige på elevernes oplevelser af egen trivsel, engagement og deltagelse.
Vi arbejder videre med et godt og inddragende forældresamarbejde
- Det vil vi fortsætte med at gøre ved at være i tæt dialog med forældrene, hvor vi er åbne og nysgerrige på barnets perspektiv.
I dagtilbud og fritidstilbud arbejder vi med deltagelsesmuligheder og trivsel for alle børn.
- Det vil vi gøre ved at anvende positiv guiding og motivation, samt at fremhæve børnenes initiativer i fællesskabet.
- Vi vil være opmærksomme på et konstruktivt og positivt forældresamarbejde.